viernes, 6 de mayo de 2016

desemmARcaTs

El dia dijous 28 d'Abril, a les 18:30 es va estrenar al TAS el musical 'desemmARcaTs' a càrrec de professors i alumnes del centre. 

L'obra parlava de la història de l'art, fent referència a quadres molt importants, els quals relacionaven amb balls i cançons. Va estar molt bé, va ser divertit, tenia molts moments graciosos. Els del batxillerat artístic plàstic de segon que només vam ajudar fent d'acomodadors i donant entrades a la porta, vam poder veure l'espectacle, tot i que de lluny i de peu, però el vam poder veure. 




El divendres ho van tornar a fer un cop a la una del migdia per als alumnes de l'institut, i per la tarde a les sis i mitja. Cada vegada que el feien es veia millor, es notava que anaven agafant confiança sobre l'escenari.

En la meva opinió tant professors com actors, cantants i ballarins van fer mot bona feina, molta feina i ben feta, i sobretot els alumnes van gaudir sobre l'escenari fent el que més els agrada i fent pinya entre ells. 

També m'agradaria dir que tenen un gran mèrit els alumnes del batxillerat plàstic de primer, que han fet molta feina; l'escenografia estava genial, els vestuaris també i no només estava tot molt ben fet, sinó que a més hi havia una gran quantitat de treball per la seva part, que no tothom veu i valora, però que és present per a molts.

En conclusió penso que un any més han fet un musical molt bonic i que tots plegats fem un bon equip.

Les fotografies pertanyen a la web de l'institut, a la seva pàgina de Facebook.

No hay comentarios:

Publicar un comentario